Over Kenmerk

Kenmerk Educatief is een full service educatieve uitgeverij voor aanvullend lesmateriaal, zoals lesboekjes, handleidingen, digitale lesmodules, magazines, bordspellen, films en evenementen over onderwerpen die binnen de kerndoelen van het onderwijs vallen. Naast uitgaven in eigen beheer verzorgt Kenmerk Educatief ook uitgaven voor derden, zoals stichtingen, kennisinstituten, sportbonden, bedrijven en overheidsinstellingen. Kenmerk Educatief is een onderdeel van Arko Uitgeverij.

Gezonde School-activiteiten

Kenmerk Educatief is nauw betrokken bij Gezonde School en hebben we verschillende gezonde School-activiteiten, zoals de lespakketten Lekker Fit!, HoorToren en SuperChefs, Trammelant in tandenland. Dis zijn allemaal erkende interventies..

Het onderwijs bereiken 

Wilt u met uw boodschap het onderwijs bereiken, dan bent u bij Kenmerk Educatief aan het goed adres. Naast het ontwikkelen van lesmaterialen, zorgt Kenmerk Educatief ook voor opslag van de materialen, verwerken van de bestellingen, verzending naar de scholen en de marketing van uw product.

Contact 

Heeft u vragen of wilt u informatie omtrent het ontwikkelen van lesmaterialen, mail naar info@kenmerk.nl of bel 085 047 57 00.