Retourneren

Kan ik een artikel retourneren? 

Onbeschadigde artikelen kunt u tegen bepaalde voorwaarden kosteloos retourneren. Retourzendingen zijn voor risico van de koper. Dit houdt in dat Kenmerk Educatief niet aansprakelijk is voor het beschadigen of zoekraken van retourgestuurde artikelen. Vraag daarom op het postagentschap altijd om een traceercode en bewaar deze goed.

Retourrecht 

Voor het retour zenden van artikelen kunt u bellen met de klantenservice op nummer 085 - 04 75 700.

Voorwaarden

Artikelen worden alleen retour geaccepteerd als het in de originele staat en indien redelijkerwijs mogelijk, in de originele verpakking wordt teruggestuurd. Daarom adviseren wij u om te allen tijde de geleverde toebehoren te bewaren. De pakbon of de (kopie) factuur dient meegestuurd te worden in de verpakking.

Zijn er kosten aan het retourneren verbonden?

Wij streven ernaar om uw bestelling zo zorgvuldig mogelijk in behandeling te nemen en deze naar u te verzenden. Het kan voorkomen dat u een verkeerd artikel heeft ontvangen dat u niet besteld heeft. Neem in dit geval direct contact met ons op via onze klantenservice op 085 - 04 75 700.

Onaangekondigde gefrankeerde of ongefrankeerde retourzendingen worden geweigerd en bijkomende kosten zijn voor rekening van de afzender.