PRIMA aanpak van pesten (VO)

Lespakket over pesten gebaseerd op de film SPIJT!

Prijs:
(excl. verzend- en administratiekosten)
Bestelnummer: 5750P
Op voorraad

Samenstelling lespakket

Omschrijving Prijs
Aantal
Prima aanpak bij Spijt! € 0,37
Docentenhandleiding Prima aanpak bij SPIJT! € 0,80
DVD Prima aanpak bij spijt! € 7,95

Beschrijving

Lespakket over pesten voor het VO.
• Leerlingenboekjes
• Handleiding
• Website PRIMA met o.a. Pestmeter.

De Prima-methode is een van de, door het ministerie erkende, interventies in Nederland voor het voorkomen en verminderen van pesten. Het lespakket spreekt jongeren aan op een positieve manier en is gebaseerd op SPIJT!, de succesvolle film naar het boek van Carry Slee.

Leerlingenuitgave
De leerlingenboekjes spreken de doelgroep aan en bevatten foto’s van belangrijke scenes uit de film. De film SPIJT! is een aanrader voor iedere leerling maar u kunt het pakket ook behandelen met leerlingen die de film (nog) niet gezien hebben.

Film
Met de film en het lespakket hebt u een compleet programma tegen pesten in huis.

Handleiding
De docentenhandleiding bevat veel achtergrondinformatie, antwoorden bij de opdrachten van de leerlingenuitgave, extra lessuggesties en verwijzingen naar andere informatiebronnen.

Pestmeter
Bij het project hoort een digitale pestmeter met inlogcode. Leerlingen vullen individueel de pestmeter in en geven u zodoende inzicht in het pestgedrag op uw school of in uw klas. Na afloop van het project meet u de resultaten. De pestmeter kent ook een docentgedeelte. U vult uw beginsituatie in en u krijgt snel advies hoe u het pesten op uw school kunt aanpakken.